Raam- & wanddecoratie

Werken in het bos of aan het strand? Met ons fotobehang en hoogwaardige wandfolies is vrijwel alles mogelijk. Signts creëert een inspirerende werksfeer en helpt u een interieurdesign te realiseren waarmee u uw merkwaarden krachtig onderstreept.

Het juiste materiaal voor elke toepassing

Met een breed spectrum aan geavanceerde materialen kunnen we uw indoor signing geheel afstemmen op uw specifieke situatie. Zo kunt u kiezen voor (gepersonaliseerd) behang, zelfklevende prints, Airtex (eenvoudig te onderhouden vinyl-achtig folie, te bedrukken met haarscherpe, naadloze prints en uitstekend te verlijmen op diverse ondergronden) en zandstraalfolie. Met hoogwaardige decofilms geven we zelfs meubels en bijvoorbeeld een balie een geheel nieuwe uitstraling.

Creëer uw eigen uitzicht met textielframes

Een zeer eigentijdse oplossing voor een werk-, woon- of winkelomgeving op maat zijn textielframes. Uw logo, een foto of een andere afbeelding wordt digitaal gedrukt op een textieldoek in een aluminium frame (met een kleur naar keuze). Het is eenvoudig te bevestigen aan vrijwel elke wand of vrijstaand te plaatsen. Tijd voor een nieuwe afbeelding? Dan is het doek zo verwisseld.

Signts biedt volop mogelijkheden om te kiezen voor een textielframe op maat. Met verschillende frame-diktes en afmetingen (van 50X50 cm tot 5x50 meter). Textielframes zijn ook verkrijgbaar met ingebouwde LED-verlichting en met geluidsdempend materiaal om de akoestiek te verbeteren.

Maak impact met raam- & wanddecoratie van Signts

  • Van detaillering tot complete make-over
  • Optimale vrijheid om een unieke werkomgeving te creëren
  • Haarscherpe kamerbrede prints op behang, of folie
  • Ook meubels en andere interieurelementen customizen
  • Strak en vakkundig aangebracht

Persoonlijk advies of offerte?

Wij helpen u graag verder. Vul uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op wanneer het u uitkomt.

De vakmensen van Signts helpen u graag met een oplossing op maat. Van het ontwerp tot de strategische plaatsing en het inpassen van signing in uw brandingstrategie. Neem contact op voor persoonlijk advies of een maatwerkofferte.

Signts maakt het verschil

  • Elke signing-oplossing onder één dak
  • Van advies en ontwerp tot plaatsing en recycling
  • Signts kiest waar mogelijk voor duurzame oplossingen
  • Actief in de hele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland
  • Thuis in de nieuwste productietechnieken en signing-innovaties
Ik ben goed in overzicht houden over verschillende projecten. Soms hebben we er wel honderd tegelijk in productie. Als de klant een vraag heeft, moet je meteen weten waar het over gaat.
Karen Walpot, Projectbegeleider, Signts

Signts Nieuwsbrief

Aanbiedingen & Interessante Oplossingen

Op de hoogte blijven van onze nieuwste oplossingen en aanbiedingen op het gebied van raam- & wanddecoratie? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.