Bouwschutting

Een veilige bouwplaats is uiteraard voorzien van een gedegen omheining. Met een bouwschutting zorgt Signts dat uw project goed is afgeschermd en er bovendien verzorgd uitziet.

Bouwschutting bedrukken

De oppervlakte van een bouwschutting leent zich uitstekend voor doeltreffende communicatie met de omgeving. Door de omheining te voorzien van uw logo of andere boodschappen wordt uw project al tijdens de bouw een effectieve merkdrager. Met opvallende visuals prikkelt u de nieuwsgierigheid van voorbijgangers en geeft u de omgeving al bij voorbaat een upgrade.

Eventueel kunnen wij de bouwschutting voorzien van een anti-graffiti-laag ter bescherming tegen vandalisme.

Maak impact met een bouwschutting van Signts

 • Praktische afscheiding wordt fraaie blikvanger
 • Bedrukte schuttingpanelen met full colour bedrukking
 • Full service: van ontwerp, productie en montage tot verwijdering
 • Gebruik bouwschuttingen om te communiceren met de omgeving
 • Stormvast te plaatsen op vrijwel elke locatie
 • Maatweroplossing afgestemd op uw situatie

Full service: geen omkijken naar uw bouwschuttingen

Signts zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw bouwschutting. We bieden namelijk full service van ontwerp, productie en montage tot verwijdering. De specialisten van Signts komen graag ter plekke om u te adviseren over de mogelijkheden en om de contouren van het terrein op te meten.

Persoonlijk advies of offerte?

Wij helpen u graag verder. Vul uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op wanneer het u uitkomt.

De vakmensen van Signts helpen u graag met een oplossing op maat. Van het ontwerp tot de strategische plaatsing en het inpassen van signing in uw brandingstrategie. Neem contact op voor persoonlijk advies of een maatwerkofferte.

Signts maakt het verschil

 • Elke signing-oplossing onder één dak
 • Van advies en ontwerp tot plaatsing en recycling
 • Signts kiest waar mogelijk voor duurzame oplossingen
 • Actief in de hele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland
 • Thuis in de nieuwste productietechnieken en signing-innovaties
Bouwerf met een verhaal

Een bouwwerf die een verhaal vertelt

Waarom zou een bouwlocatie er pas mooi uit hoeven te zien als het project af is? Met de bouwschuttingen van Signts maakt u al tijdens de bouw een statement, en laat u zien dat kwaliteit en uitstraling ertoe doen.

Overal in België, Nederland, Duitsland en Noord-Frankrijk zien bouwwerven er steeds fraaier uit, dankzij de unieke bouwschutting van Signts. Robuust, snel op te bouwen, en geheel op maat te voorzien van haarscherpe full color opdrukken in elk denkbaar ontwerp. Projectontwikkelaars gebruiken onze innovatieve oplossing om hun bouwwerf te transformeren van sta-in-de-weg, tot een heuse showcase voor hun project.

Verstop uzelf niet langer achter grauwe hekken: uw bouwwerf mag gezien worden!

Gebruik uw werfomheining om te communiceren met de omgeving

Onze oerdegelijke bouwschuttingen zorgen voor een gedegen afscherming van de bouwwerf en dus voor maximale veiligheid. Maar het grote oppervlak biedt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om indruk te maken op de omgeving en uw boodschap over te brengen. Maak voorbijgangers nieuwsgierig, prikkel de potentiële doelgroep van uw project zoals kopers of huurders, of wijs voorbijgangers bijvoorbeeld op parkeermogelijkheden, opleverdata of omleidingen.

Stormvast te plaatsen op vrijwel elke locatie

Door de robuuste constructie zijn onze bouwschuttingen zeer stabiel en stormvast. Ze blijven dus ook onder zware weersomstandigheden netjes recht staan en een verzorgde aanblik bieden. De schuttingen kunnen worden verankerd in de grond of met bovengrondse fundering (ballast) indien er bijvoorbeeld kabels in de grond zitten. Toch neemt de werfomheining slechts een bescheiden hoeveelheid ruimte in. Bij plaatsing in de grond is de benodigde ruimte 12 cm, bij plaatsing met contragewichten is dat ca. 90 cm. Ze zijn dus bijna overal te plaatsen.

Oplossing op maat, afgestemd op uw situatie

De bouwschuttingen van Signts bieden volop mogelijkheden om de omheining op maat af te stemmen op uw wensen en de specifieke situatie ter plekke. Zo kunt u kiezen voor een statische afzetting met vaste panelen of met een spansysteem voor zeildoek. Daarmee kunt u de boodschap eenvoudig wisselen. Ook een draaipoort is mogelijk, al dan niet elektrisch bedienbaar. Om uw project extra op te laten vallen, kunnen de bouwschuttingen zelfs verlicht worden of voorzien van reflecterende effecten. En eventueel kunnen wij een anti-graffiti-laag aanbrengen ter bescherming tegen vandalisme.

Signts Nieuwsbrief

Aanbiedingen & Interessante Oplossingen

Op de hoogte blijven van onze nieuwste oplossingen en aanbiedingen op het gebied van bouwschuttingen en hekwerkdoeken? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.