De job van leidinggevende Jos Beckers

07 december 2017

Door de samensmelting van ASM Lettershop, ESBI Belgium en Sign Solutions zijn ook onze teams samengevoegd. Dat betekent nieuwe collega’s, nieuwe klanten en soms een andere manier van werken. Hoe beleven onze vakmensen de krachtenbundeling? We vroegen het ze op de man of vrouw af. Deze keer Chief Operational Manager Jos Beckers.

Jos Beckers heeft in zijn 27 jaar bij Signts-voorloper ESBI Belgium al heel wat aspecten van de signing-praktijk leren kennen. Sinds het bedrijf de handen ineen sloeg met ASM Lettershop is hij als Chief Operational Officer (COO) verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

De job van leidinggevende Jos Beckers
De mogelijkheden zijn veel groter geworden
Jos Beckers, Zaakvoerder, Leidinggevende

Ik geloof in het totaalconcept

“Ik denk dat het samenvoegen van onze onze signing-bedrijven een heel goede zet is geweest. Ik geloof echt in het totaalconcept. Als verkoper denk je altijd vanuit de vraag van de klant: welke oplossing kunnen we bieden? De mogelijkheden zijn nu natuurlijk veel groter geworden. En onze nieuwe collega’s van ASM Lettershop zijn een aanwinst. Echte vakmensen. Ze zijn heel veelzijdig en sterk in de fijne afwerking.”

Mijn persoonlijke missie

“Onze bedrijven zullen de komende tijd steeds meer in elkaar opgaan. Ik zie het als mijn persoonlijke missie: heel de groep achter het nieuwe logo krijgen, daar wil ik aan bijdragen. We houden nu vergaderingen met elke afdeling. Daar bespreken we wat goed gaat en wat we nog moeten verbeteren. Zo kunnen we gericht bijsturen.”

Altijd het gesprek aangaan

“We moeten het met z’n allen doen, in overleg. Dat is ook mijn stijl van leidinggeven. Altijd het gesprek aangaan. Loopt er iets niet goed? Meteen even bellen, in contact blijven. Ik trek me het succes van dit bedrijf persoonlijk aan. Het is toch ook een beetje mijn kindje. Mijn drijfveer is dat kindje te laten groeien.”